DESPRE RAPTOR

o vopsea de protecţie antizgarieturi


Special Creată

RAPTOR este o vopsea auto de protecţie antizgârieturi special creată pentru a proteja orice suprafaţă împotriva celor mai solicitante situaţii.Oferă un aspect unicat, find soluţia perfectă pentru autovehicule de teren, competiţii off-road dar şi tunning.

Poate fi aplicată după preferinţă, cu textură sau fină ca o vopsea clasică, folosind pistolul RAPTOR, pistolul de antifonat, pistolul clasic sau cu trafalet ori pensulă.

Se aplică uşor

Se aplică foarte uşor, nefiind necesară folosirea cabinei de vopsit şi necesită o pregatire foarte simplă a suprafeţei.

Poate fi nuanţată în orice culoare de vopsea metalizată sau nemetalizată şi permite adăugarea de lac în amestec pentru un finisaj lucios. Este un produs 2K, semiflexibil, cu bază poliurentic-acrilică ce oferă o rezistenţă foarte mare la şocurile mecanice şi razele solare.

 

Asigură protecţie împotriva ruginii

RAPTOR asigură protecţie împotriva ruginii, coroziunii, umezelii şi temperaturilor extreme. Rezistent împotriva combustibililor, uleiurilor hidraulice, urinei animale, apei sărate şi altele.

 
 

7 Motive
pentru care să alegi RAPTOR
o vopsea de protecţie antizgârieturi special creată pentru a proteja orice suprafaţă
 

1
DURABILĂ

Protejează împotriva zgârieturilor, ruginei, coroziunii şi temeraturilor extreme. Raptor oferă suprafeţelor rezistenţă foarte mare la deteriorările mecanice şi pătarea cu diferite substanţe chimice. Este o vopsea rezistentă împotriva combustibililor, uleiurilor hidraulice, urinei animale, apei sărate şi altele.

2
PERSONALIZABILĂ

Raptor este disponibilă în varianta de culoare neagră sau varianta alb transparentă care este pigmentabilă. Varianta pigmentabilă poate fi nuanţată în orice culoare, prin adăugarea a 100 ml vopsea auto metalizată sau nemetalizată la fiecare litru de vopsea raptor. Vopseaua Raptor poate fi aplicată cu textură mare sau măruntă, dar poate fi aplicată şi netedă ca o vopsea normală.

6
GRUND EPOXY ANTI-COROZIV

Special creat pentru a fi aplicat pe metal înainte de vopseaua Raptor, asigurând protecţie optimă anti-corozivă.

7
ADITIVI ANTI-ALUNECARE

Raptor TRACTION este un aditiv sub formă de microgranule ce se adaugă în vopseaua RAPTOR şi oferă o suprafeţelor proprietate anti-alunecare conform standardelor BS 7976-2.